Jump to content

Monster QX6850 on vapoLS


Maxxpower
 Share

Recommended Posts

non è proprio una news recente ma cmq impressionante il qx di fugger...

 

Specs:

 

Intel QX6850 ES

Abit IP35 Pro B04 bios

Corsair PC2-10000 Domaintor

Enermax Galaxay 1000

Nvidia 8800 Ultra

Vapochill LS R507 Chilly1 modded

4x Raptor 150's RAID 0

2x Gigabyte I-Ram Raid 0

 

Sub cooling:

 

8K BTU portable ac unit blasting side of case and front of Vapo.

 

Notes:

 

All benches the memory was running 1:1 3-4-3-9-1T @ 2.4v

CPU voltage

 

1.575v reaches 4.5Ghz

1.65v reaches 4.6Ghz

1.7v reaches 4.7Ghz

1.8v + didnt help with the exception of the top speed screen shot.

 

Benching with more than 1.7v on the vapo brings it down, even with the extra sub cooling, short runs like pi, 2k1, and AM3 were possible at 4.7Ghz

 

Pretty much everything else is 4.6Ghz

 

I did have a blow out of the raid drives where I lost a few good 3D scores but some I did upload and landed #3 in hall of fame and I used a backup drive for 2K1 and AM3.

 

The maximum I have taken a screen shot is 10x495FSB but I cannot upload that score. Here is the next best at 10x485FSB screen shot stable.

 

4850.jpg

CPU-Z Validator Database

 

First up, Aquamark 3 at 4.75Ghz, 700/1180

am35.jpg

 

This took a while to get done and took 1.78v at this speed. At this speed only single threaded applications bound to the first core are stable.

 

Futuremark - ORB - Project Comparison

2k1c.jpg

 

Backing off to 4.6Ghz I am able to get off quad core benches like Cinebench.

 

cineb.jpg

 

Not sure how I did not get a super pi screen cap above 4.7Ghz but here is one at 4.65Ghz, I was climbing up and got distracted with 2K1.

 

4651t.jpg

 

One of the last things I was working on before the raid bit it was PCMark on the I-Rams in RAID 0. I uploaded an image that was fairly impressive at 485FSB...

 

pcm.jpg

 

One of the small problems was getting the single drive to boot with raid enabled in bios. I will replicate the benches lost and kick a little more ass in the process. I lost a few 3D runs with single card.

 

Right now I plan to rerun 3D with SLI on the 680i and currerntly reloaded on Vista again to play World in Conflict and finish DX 10 stuff now that I have more horsepower.

 

I was able to boot to 4.75Ghz and I did get into windows at 4.8Ghz a few times. Here is a screen shot of the general tag in control panels.

 

boot.jpg

 

-----------------------------------------------------------------

680i and SLI results

 

Current #1 on the ORB "Vista"

Futuremark - ORB - Project Comparison

2k6.jpg

 

Futuremark - ORB - Project Comparison

2k5.jpg

 

Futuremark - ORB - Project Comparison

2k3.jpg

 

-----------------------------------------------------------------------

 

P5K3-D results

 

loop1.jpg

 

4.7Ghz 760/1250

am34.jpg

 

4750.jpg

 

84375.jpg

 

 

Monster QX6850 on Vapo LS - XtremeSystems Forums

Link to comment
Share on other sites



Si, sotto vapo è impressionante, contate che ha un motore da 1/4 hp con un evaporatore che fà morir dal ridere, in full quel qx sarà stato a -20C°, dire tanto:clapclap:........ops non avevo letto fosse moddato, ma se non erro è stato sostituito solo il gas, impressionante quel QX6850

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...